Friday, November 14, 2014

Haul + Eyelash extensions


Επισκέφτηκα την όμορφη Θεσσαλονίκη στις αρχές τις εβδομάδας και τρελάθηκα με τους στολισμούς των Χριστουγέννων που ξεκίνησαν, και λίγο με τα ψώνια...  


Αυτά που πήρα είναι: 

Ένα κόκκινο πλεκτό: H&M 

 Πουκαμίσα: Stradivarius, Κολιέ: Η&Μ

Ζακέτα: H&M, Νεσεσέρ: H&M

Κολιέ: Η&Μ


Κασκόλ: H&M

Φόρμα: Pull and Bear


Αποφάσισα επίσης, μιας και έχω φίλη που το κάνει, να κάνω μια εφαρμογή extension βλεφαρίδας και να μοιραστώ μαζί σας τη γνώμη μου. Είναι μία ανώδυνη διαδικασία όπου βρίσκεστε καθ'όλη τη διάρκεια με τα μάτια κλειστά.

Αρχικά επικολλούνται οι κάτω βλεφαρίδες στο δέρμα κάτω από το μάτι, για να μη πάει κόλλα από τις πάνω βλεφαρίδες και κολλήσουν μεταξύ τους. 


Μετά τοποθετούνται μεμονωμένες τρίχες σε κάθε τρίχα φυσικής βλεφαρίδας μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι τρίχες έχουν φυσικό καμπυλωτό σχήμα και υπάρχουν σε πολλά μεγέθη. 


Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 1 με 1 μισή ώρα. Δεν πρέπει να βραχούν για 48 ώρες. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2 εβδομάδες. Όταν κάνετε ντεμακιγιάζ δεν πρέπει να τρίβετε τη περιοχή. 

Γενικά δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ το βλέμμα φαίνεται όμορφο και φωτεινό. 
Δεν είναι όμως κάτι που πολλές μπορούν να κάνουν συνέχεια γιατί δεν είναι από τις οικονομικότερες υπηρεσίες ομορφιάς, όμως αν κάνετε συντήρηση η τιμή ελαττώνεται. 


Kristy xx





No comments:

Post a Comment